Aankoop

U bent op zoek naar een woning, maar door het grote aanbod is het niet meer zo gemakkelijk de leukste woningen er uit te halen. Welke wijk, straat en type woning is voor u het aantrekkelijkst? En wat past het best binnen uw woonwensen en budget?

Bij de aankoop van een woning is het van belang te weten wat deze woning waard is, wat er aan moet gebeuren, wat de verbouwkosten zijn en wat de woning waard is na verbouwing. Is de woning courant en later goed verkoopbaar? Oftewel, is het de investering waard?

Tegen welk bedrag zou u het willen aankopen? Tegen welk bedrag maakt u kans het aan te kopen? Bij welk bedrag wordt u serieus genomen, loop je risico het mis te lopen of maakt u een goede kans eigenaar te worden van uw droomhuis tegen een redelijke koopsom? 

Een heleboel vragen waarvan de antwoorden nodig zijn om een juiste beslissing te kunnen nemen. 

 

Met mijn kennis en onderhandelingskracht kan ik u hierin begeleiden. Ik bekijk de waarde van de woning, de juridische aspecten en de bouwkundige staat. Daarnaast voer ik de onderhandelingen met de verkopend makelaar en probeer zo voor u de beste prijs onder de meest gunstige voorwaarden te bedingen.